KNJIGA ŽIVE MODROSTI 1

RESNICA


Ako si v Resnici, ni te sram pokazati svoje teme, ni te strah pokazati svojo Luč! Ako si v Resnici, vse tvoje laži in iluzije bodo odpuščene in preobražene v Svetem Ognju tvojega Srca!


RESNICA ne prenaša vezi, da jo nekdo ali nekaj omejuje in utesnjuje!


RESNICA ne mara pritiska, ker ona vedno rojeva Svobodo izraženega Duha navzven!


RESNICA ne potrebuje religij, kultov in skupnosti, Ona se razodeva v ponižnih in predanih srcih, ki strmijo k Najvišjemu v sebi!


RESNICA je morilec laži, zato Ona nikoli ne boli, le LAŽ boli!


RESNICA je ubijalec vseh mask, narejenosti in neavtentičnosti, ker Ona je temelj JAZ SEM identitete!


RESNICA se lahko rodi le iz Ljubezni, Njeni Darovi so Svoboda, kogar se Ona dotakne, mu pokaže vse njegove laži in iluzije zaradi katerih trpi!


RESNICA je neusmiljeni MEČ, ki uničuje molj in rjo vsake ego zavesti, kdo si upa Njo spusti vase, bo doživel Križanje, ampak ker obljublja Svobodo, eto tu se zgodi Vstajenje!


Resnica je Mati Svobode, blagoslavlja svoje otroke, dvigajoč jih v Objem Luči Najsvetejšega!


Bežati od Resnice pomeni bežati od sebe in živeti druge in njihova življenja - tu izvira vsa bolečina in stres posameznika ter družbe.


Kdor uteleša Resnico, postane sama Resnica, takšen človek za večino deluje kot čudak.


Zakaj?


Ker tak človek je šel skozi vse strahove, sram, posmeh, očitke, obsodbe, krivde... tak človek je bil Križan od družbene zavesti, ker pa se je trdno obdržal v Resnici, je postal Svoboden.


Lahko meditirate, molite in izvajate obrede, a vendar, ako niste dovolili Meču Resnice, da vas prebode do konca, ste še vedno slepi ujetniki znotraj lastne sebičnosti. Tako vaši klici, življenje, odnosi in ostalo odsevajo lastno bedo Velike Vlačuge, ki je iluzija 3 D matrice..
Le Resnica vas bo osvobodila!


Mir z vami.

NamasteAshana Gnosis